Pikantní jídla v třěhotenství

Dobrý den, pane doktore, je škodlivé pro plod konzumace pikantních jídel matkou? Já je nejím nijak pravidelně, ale poslední dobou na ně mám chuť, používám pálivou papriku a pepř- koření v sáčku. Ne nijak moc, ale aby bylo koření cítit v jídle. Špatně mi po tomto jídle není, cítím se dobře. Mohu tedy plodu nějak ublížit? Předem děkuji za odpověď Eva

Odpověď odborníka:

Pokud používáte koření s rozumem, plodu nijak neublížíte. Příjemná den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: