Pilulka a průjem

Dobrý den, beru antikoncepci Ebelya první měsíc (21 + 7 pauza). A 5. den po hodině (!!!) jak jsem vzala tabletu, jsem měla řidší stolici (nebyla to voda vodou, ale sice řídší než obvykle). Měla bych vzít i náhradní pilulku, jakoby ta před tím vůbec nebyla? Nebo se to za průjem, který ovlivní antikoncepční účínek, nepočítá? Předem děkuju Vám za rychlou odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud byla řídká stolice po hodině pro jistotu si vezměte i náhradní,tableta nemusela být dokonale vstřebána. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zbytnění prostaty
Články: Zbytnění prostaty
Co bychom měli vědět o...
Bolesti hlavy: poznejte jejich příčinu, (nejen) kvůli léčbě
Vyšetření děložního čípku
Články: Vyšetření děložního čípku
Vyšetření děložního čípku...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nesvědčí vám prudké vstávání? Zaměřte se na srdce
Články: Nesvědčí vám prudké vstávání? Zaměřte se na srdce
Kolísavý krevní tlak, který...
Aneuryzma aorty – tichý zabiják v lidském těle
Články: Aneuryzma aorty – tichý zabiják v lidském těle
Slovo aneuryzma jste mohli...
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: