Pilulka a zapomnětlivost

Dobrý den, možná že můj dotaz bude znít trochu zmateně, ale jsem teď ve velkém stresu a zapomínám.Večer jsem koukla do peněženky a HA pilulka (katya) na dnešní den již v blistru nebyla a já si nepamatuji zda jsem si ji doopravdy vzala.Tak bych se chtěla zeptat jak se mám teď zachovat?

Odpověď odborníka:

Asi jste si ji vzala nebo vzala dvě najednou, netuším. pokud to je v druhé polovině cyklu, pak se nic moc neděje. pokud v první polovině, nespoléhejte na antikoncepční účinek.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Hyperfunkce štítné žlázy
Články: Hyperfunkce štítné žlázy
Hypertyreóza vzniká při...
Rakovina může postihnout i oči
Články: Rakovina může postihnout i oči
Oko se skládá z mnoha částí...
Zvýšená činnost štítné žlázy – tyreotoxikóza (hypertyreóza)
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: