"pilulka po"

Dobrý den, chtěla bych se optat, jak ovlivňuje záchranná pilulka po nechráněném styku antikoncepci. Nevím přesně, jak se pilulky jmenovaly, ale v balení byly dvě, které jsem si 24.5. vzala. Doteď beru pravidelně antikoncepci. Pohlavní styk chráněný kondomem mě bolí, tak jsem se chtěla optat, zda-li už můžeme s přítelem mít sex bez kondomu. Ve čtvrtek mám mít menstruaci, ale bojím se, abych neotěhotněla. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Aneto! Vyčkejte na začátek nového cyklu a vystačíte si s HAK... Na druhou stranu, úplnou záruku před otěhotněním Vám nedá nikdo, ani když HAK berete pravidelně, bez "pilulek po".

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: