Pilulka po

Dobry den, meli jsme s pritelkyni nechraneny sexualni styk a nasledujici den si po triletem uzivani hormonalni antikoncepce, yasmille, zapomnela vzit prasek. Nasledujici den na uzivani navazala. A cca po 50 hodinach uzila pilulku po. Zajimalo by mne, jaka je pravdepodobnost otehotneni v tomto pripade. dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobnost otěhotnění je v tomto případě opravdu velmi malá, protože v době styku byla Vaše přítelkyně ještě chráněna předchozí pilulkou. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: