Pilulka -po

dobrý den. beru hormonální antikoncepci pramino a zapoměla jsem si vzít jeden z tmavě modrých prášků. druhý den sem proto vzala dva najednou. ovšem asi po šesti dnech, už v pravidelné pauze došlo k nechráněnému pohlavnímu styku. vzala jsem si tedy takzvané pilulky po, přesně podle návodu. můžou mít tyto pilulky po (postinor2) vliv na účinnost mé hormonální antikoncepce? myslím až začnu brát nový blistr po pauze jestli budu normálně chráněna

Odpověď odborníka:

Dobrý den, postinor by účinnost dalšího platíčka hormonální antikoncepce ovlivňovat neměl.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: