Pilulka po

Dobrý den. Poslední den menses 6 den večer jsem měla pohlavní styk chráněný kondomem.6 den už jsem měla jen hnědý výtok a večer už nic. Přítel mě prstil a potom já sebe taky je možné, že se mi tam mohlo něco dostat. Ať už z kondomu ,který možná trošku sjel nebo z prstů. Pro jistotu jsem si vzala Escapelle druhý den do 17 hodin jsem tuto tabletku užila. Možná zbytečně ,ale chci mit jistotu. S Escapelle zkušenosti mám. Posledně mi menses dorazila v termínu ,ale byla slabší, ale vše v pořádku. Myslíte , že tentokrát mi dorazí zase v termínu ? Naposledy jsem Escapelle brala cca před půl rokem.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Není to možné předvídat s jistotou,můře tomu tak být,ale při Escapelle se může vyskytnout nepravidelnost cyklu, dopředu to není možno říci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: