"pilulka po styku"

Mohla bych se zeptat, jestli se mám bát těhotenství, nebo mi to s největší pravděpodobností nehrozí? (Viz muj dotaz před 30min) nebo mám zvážit "tabletu poslední záchrany" - nektere funguji i 5 dni po nechranenem sexu.

Odpověď odborníka:

Natálie, bohužel poradna funguje tak, že se mi Váš předchozí dotaz podaný před 30 minutami nezobrazí. Pokud už Vám neodpověděl můj kolega, dle mého názoru pokud jste měla nechráněný styk a obáváte se otěhotnění, je vhodné užít "pilulku po styku", doporučená doba použití je max do 72 hod. po styku. Přeji Vám pěkný večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: