Piracetam a obezin

Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat, jestli mohu kombinovat léky Piracetam a Obezin dohromady, aniž by mělo vliv na jejich účinky? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, děkuji za dotaz. Obezin není oficiální léčivo, ale doplněk stravy, čili mohu čerpat pouze z informací o něm publikovaných jeho výrobci na internetu, nikoli Státním úřadem pro kontrolu léčiv. Zde se uvádí, že Obezin zpomaluje vyprazdnování žaludku a tedy neměl by se užívat společně s dalšími léky naráz, je proto tedy vhodné užít ostatní léky 1 hodinu před nebo 3 hodiny po užití Obezinu. Při tomto způsobu užití by se neměl změnit účinek ostatních léků. S pozdravem, Kristýna Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: