Piracetam před narkózou

Dobrý den, čeká mě operace v celkové anestézii. Užívám piracetam z důvodu lepší koncentrace při studiu. Představuje piracetam nějaké riziko pro anestézii případně samotnou operaci?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, piracetam před celkovou anestézií žádné riziko nepřináší, pouze v den výkonu se obvykle nepodává. Zdravím Vás.

MUDr. Lea Blahníková
MUDr. Lea Blahníková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Obvodní lékař, Vidnava

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: