Pískání v uchu

Dobrý den, asi před týdnem mi začalo pískat v pravém uchu, bylo to poté co jsem kýchla a měla jsem ucpaný nos a ústa. Na ušním už jsem byla, tam mi napsali tebokan a prednison (zatím bez účinku).( Řekli mi, že mám akutní tinnitus.) Mohla jsem si při kýchnutí poškoidit ucho? Přestane to někdy? děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vážená slečno Zdeňko, kýchání by nemělo ucho poškodit. Pokud je tinnitus akutní, tak by měl během několika týdnů při správné léčbě odeznít. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: