Pískanie a bolesť v ušiach

Dobrý deň Pán Doktor, tri dni som mala vysoké horúčky 40tky, na štvrtý deň mi klesli na 38, dnes piaty deň som bez teploty, škriabalo ma v hrdle, lekár mi diagnostikoval angínu. Dnes v noci som spala asi hodinku, celu noc ma bolelo v ušiach a pískalo mi v nich. Neskutočná bolesť, nič nepomáhala ani tabletka, ani teplé obklady ani vata v uchu. Ráno keď som sa "zobudila" mám v ňom veľmi zalahnuté, píska mi v ňom a začina ma sem tam pobolievať. Môže to byť z angíny ? Jedná sa o zápal stredného ucha? Mám ihneď navštíviť lekára ? Alebo to prejde samé a je to len z tých horúčok vysokých? Ďakujem za odpoveď.

Odpověď odborníka:

Vážená slečno Nikolo, záněty v oblasti nosohltanu se mohou komplikovat zánětem v oblasti středního ucha. Spolehlivé vyšetření může provést praktický lékař nebo ORL specialista. Podle výsledku pak navrhne vhodnou léčbu. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Boj s psoriatickou artritidou nekončí u kortikoidů
Články: Boj s psoriatickou artritidou nekončí u kortikoidů
Lupénkou neboli psoriázou...
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Dostanu infarkt nebo mrtvici? Zeptejte se kalciového skóre
Články: Dostanu infarkt nebo mrtvici? Zeptejte se kalciového skóre
Onemocnění srdce a cév je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Články: Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Kolorektální karcinom je v...
Lumbální punkce
Články: Lumbální punkce
Lumbální punkce, slangově...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: