Piskot v usích

Dobry večer mám dotaz je možné aby pískaní v uších souviselo i s ledvinami jsem po operaci ledvin byla mi odstranna jedna ledvina je to dva roky a od te doby mám pískot v uchu hlavně když je klid krční pateř mne bolí ale i před operací jsem měla problémy s pateri a pískot žadný nebyl Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Ilonko. Pískání v uších by s operací ledviny souviselo pouze tehdy, jestli od operace trpíte hypotenzí. Vzhledem k uvedenému se ale spíše domnívám, že bude spíše příčina problému veVaši nemocné páteři- nebo i v samotném uchu. Žádejte po svém praktikovi neurologické a ušní vyšetření.

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x