Pištěl

Prosím o radu pro mého otce má píštěl u konečníku nejspíš rozvětvený,stále má hnisavý výtok chci se zeptat zda je lepší jej operovat.Děkuji.

Odpověď odborníka:

Ano, bez operace to nepůjde. Dnešní operační postupy jsou spolehlivější než v minulosri, ale i tak to chce pomerně značnou trpělivost, pečlivost v ošetřování a spolupráci s lékařem. Stav je třeba řešit, protože kolemřitní píštěle jsou značně obtěžující.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: