Pištěl

Dobrý den, asi před 9 měsíci jsem byl na operaci pištěle kvůli abscesu, který jsem zprvu léčil na chirurgii, kde mě ho vyčistili a doporučili mi abych s tím šel na operaci. Operace byla úspešná, rána se zahojila a zůstala mi jízva a teď se mi na té jízvě udělala bulka, tak bych se chtěl zeptat jestli je to možné, aby to byl zase absces

Odpověď odborníka:

Ano je to pravděpodobné, může být jen drobný i kolem stehový, pokud stehy byly vůbec založeny. Někdy je léčba zdlouhavá a vyžaduje trpělivosti.Jedná se o krajinu těla, kde je operační výkon velmi blízko s vysokou infekčností řítní krajiny a stolice. Zajděte na ošetření tam, kde jste byl na operaci.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x