Píštěl na kostrči

V březnu jsem byla na operaci kde mi měli úplně odstranit píštěl na kostrči. Když mi vyndavali stehy,tak mi tam jeden zapomněli a vyndali ho až v květnu. Potom to bylo nějaký čas v pořádku,ale teď poslední tři dny mám opět boleti,nemohu pořádně sedět a mám strach,že se mi to opět vrátilo.

Odpověď odborníka:

Touto cestou bohužel nelze zjistit, zda se jedná o recidivu obtíží. Doporučila bych vám kontrolní vyšetření na chirurgii. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Články: Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Léto a vycházky do přírody...
Chronická únava: zkuste homeopatika, možná budete překvapeni!
Dětský růst
Články: Dětský růst
Veškeré živé organismy se v...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Články: Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Každý starostlivý rodič...
Když se rakovina rozšíří do kostí
Články: Když se rakovina rozšíří do kostí
Toto zhoubné onemocnění...
Tuberkulinový test
Články: Tuberkulinový test
Tuberkulinový test je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: