Pití alkoholu na helicobacter pylori

Dobrý den,jsem léčen na Helicobacter pylori trojkombinací Duomox 1000,Fromilid 500 a Helicid.Chci se zeptat,zda mohu po dobrání antibiotik pít alkohol a zda to nějak neovlivní vyléčení HP.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den- není snadné Vám odpovědět., léčen jste byl v souvislosti se zánětlivým postižením žaludeční sliznice. Jen Váš ošetřující lékař- praktik nebo gastroenterolog-zná Váš celkový stav., případná další onemocnění...s nimi tedy konsultujte další režimová opatření, případně specifikujte typ a množství "povoleného" alkoholu

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x