Pkotýnky?

Dobrý den. Je mi 28 let. V říjnu 2008 jsem byl na operaci s plotýnkami. V zimě 2010 i 2011 jsem na náledí spadl (pokaždé asi 2x). Od této doby mě bolí v bederní oblasti a bolest mi vystřeluje po lýtku do prstu. Na Magn.rezonanci nic není. Na Img jsem byl (a výsledek dopadl, že by to mohlo zase být) ted'ka už i začínám jako kdyby kulhat (jako před operací). Když jdu k lékaři na Neurologii (tak mám pocit,že si lékař myslí, že to jen předstírám). Napsal mi Zaldiar 37.5mg, Magnosolv, Coxtral - tyto léky mi však už nepomáhají, a bolesti jsou horší. Minule mi pan doktor napsal ještě Trittico 1/3 prášku (má to být i na sklidnění a spaní, ale mi se potom už vůbec nechce spát). Děkuji předem za odpověd' Pavel Raška

Odpověď odborníka:

Léky, které Vám lékař předepsal se dávají jako neoperační řešení plotének, takže nic "špatného" se neděje. Jestliže Vám léky nebudou působit, chtělo by lékaře znovu navštívit a domluvit se na dalším postupu a léčbě.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x