Placenta

Dobry den,jsem ve 13.tt a dr.mi na velkem UZ zjistil placentu nizko vzadu. Asi 3,5 cm od branky.Je nejaka sance, ze se muze s rustem jeste zvednout? dekuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, ve 13tý je moc brzy na hodnocení placenty, jistě se růstem dělohy vytáhne směrem vzhůru. Vůbec se tím nestresujte.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: