Placenta 18mm od branky

Dobry den, od 20tt mi zjistili placentu polozenou nizko 18mm od branky, dnes jsem 37+0 a placenta je stale 18mm od branky, chtela jsem se zeptat zda je nutny cisarsky rez, nebo jde i vaginalni porod? Dekuji.

Odpověď odborníka:

Pokud placenta nezasahuje přes okraj branky není císařský řez nutný. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: