Placenta praevia totalis

Dobrý den.Jsem ve 27.tt a na dnešním ultraz.my zjistili placentu praevia totalis.Těhotenství snáší, dobře,nekrvácím,a kdyby my to neřekli jsem ůplně v pohodě.Dr.mi řekl, že pokud nebude nějaká změna, tak budu muset postoupit císařský řez.Mám se šetřit a za 3.týdny na kontrolu.Chci se zeptat jakou mám šanci na donošení dítěte a jak časté toto umístění placenty u žen je.Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Katko, vaše šance na donošení dítěte jsou vcestnou placentou prakticky neovlivněny, vcestné lůžko je nebezpečné pouze při porodu, proto Váš porodník zcela správně navrhl sekci.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Krevní obraz
Články: Krevní obraz
Krevní obraz je laboratorní...
Řešení nealergické rýmy bývá oříškem
Články: Řešení nealergické rýmy bývá oříškem
Těhotné ženy, děti, nemocní...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: