Placenta previa

Dobrý den u prvního dítěte jsem měla placentu previi centralis. Jaká je pravděpodobnost že u druhého ji mít nedudu.

Odpověď odborníka:

Pravděpodobnost je stejná jako když by jste ji neměla tedy není nijak zvýšená. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: