Plané neštovice v těhotenství

Dobrý den, včera mi vyšel pozitivní těhotenský test.Tedy jsem asi 3-4 týdny těhotná.Můj syn má plané neštovice.Já jsem v dětství plané neštovice měla.Chci se zeptat, zda se jimi mohu nakazit znovu a zda to neohrozí plod.Či jaké je tam riziko ohrožení plodu.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestliže jste plané neštovice prodělala, máte proti nim protilátky a plod nákazou ohrožen není.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: