Plánované těhotenství

Vážený pane doktore, chtěla bych se podělit o happy end k tomuto dotazu: http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/snizena-imunita-a-otehotneni-21034 Nakonec se nám podařilo krásné zdravé miminko. Nyní bychom rádi ještě jedno děťátko. Zajímalo by mne, jaké jsou šance nebo pravděpodobnost těhotenství, když ještě kojím. Děkuji Martina T.

Odpověď odborníka:

Pokud kojíte je ovulace hormonálně zablokovaná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: