Plánování dítěte a metformin teva 500mg

Dobrý den, 2 roky se snažíme o dítě, piji kontryhelový čaj 3 měsíc a 2 roky měřím bazální teplotu a kupuji ovulační testy. Bohužel ovulace neprobíhá a tak jsem to řešila s doktorem. Udělala mi hormonální profil s výsledkem polycystické ovárie - PCOS. Genetika byla v pořádku, ale. 14DC jsem byla na kontrolním utz, potvrdila, že ovulace neprobíhá a pak v papírech vyčetla že mám vajíček pro celou republiku. Nasadila mi tedy Metformin teva 500mg. Četla jsem: jestliže pacientka plánuje těhotenství, nesmí být diabetes léčen metforminem, aby snížilo riziko vzniku malformací plodu spojených s abnormální hladinou glukózy v krvi. Já ale cukrovku nemám. Prosím poraďte mi. Můj doktor má dovolenou. Děkuji !

Odpověď odborníka:

Vážená paní, v každém případě Vašemu otěhotnění jistě brání polycystosa vaječníků, což se dá homeopaticky docela dobře léčit, taktéž Vás i hormonálně a hlavně proti-stresově vnitřně vyrovnat. Jak je na tom Váš manžel? Má kvalitní sperma?? Je za POTŘEBÍ vÁS VYšetřit u holistického lékaře. Nevím odkud jste, já jsem z Prahy, máte-li zájem, moje telč. 606 802 598, zavolejte a domluvíme se, mám docela dobré 45 leté zkušenosti. Přeji Vám zdravé a krásné Vaše vlastní mimínko, primář MUDr. Jan Miklánek.

MUDr. Jan Miklánek
MUDr. Jan Miklánek

Specializace: Rehabilitace
Pracoviště: Studio pro zdraví

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: