Plánování těhotenství

Chtěla bych se zeptat, zda může přítel používat potřebný lék Vizarsin 100mg,když plánujeme miminko.Nemá složení tohoto léku nepříznivý vliv na zdraví plodu.Možná je to pro někoho hloupá otázka, ale chtěla bych si být jista že uděláme vše potřebné pro zdravé mimčo.Děkuji Katka

Odpověď odborníka:

Lék by rozhodně neměl mít žádný vliv. Nemusíte mít strach. Přeji hodně štěstí, dr. Šimjáková

MUDr. Renata Šimjáková
MUDr. Renata Šimjáková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x