Plastická operace s použitím vlastních tukových buněk

Dobrý den, mám velice nevyváženou postavu v oblasti boků. Nad výběžky kyčelních kostí - v ledvinovém pásu se mi ukládá tuk, kterého se nemohu zbavit ani cvičením ani úpravou jídelníčku. První místo, kam se mi ukládá tuk je zde. Boky jako takové, už jsou ale užší. Tím mi vzniká takový nepřirozený vlnitý tvar namísto plynule tvarované siluety. Zajímalo by mne, zda by bylo možné přesunout tyto tukové polštáře o pár centimetrů níže na místo, kde se na normální postavě vyskytují. Nevím, zda je můj popis vyčerpávající, přinejhorším bych poskytla fotografii této oblasti. Předem děkuji za odpověď, hezký den.

Odpověď odborníka:

Jistou představu o Vaši postavě mám , ale nejlepší bude mi zaslat sem či na můj email fotografii postavy(lukas.frajer@centrum.cz).....poté Vám zcela reálně budu schopen říci, jak Vám lze pomoci a jaký lze očekávat výsledek v případě operativního řešení....
S pozdravem....
Lukáš Frajer

MUDr. Lukáš Frajer
MUDr. Lukáš Frajer

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Klinika plastické estetické chirurgie Perfect Clinic

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: