Plastický zákrok

Dobrý den, můj dotaz bude znít poměrně k zasmání ale mě to již trápí několik let. Již rok posiluji horní část těla především bicepsy jelikož jsem štíhlou postavou a mám štíhlé ruce, bohužel cvičením posilováním a zpestření jídelníčku bohatostí na bílkoviny žádnou svalovou hmotu nenabírám i po ročním poctivém cvičení. Rád bych měl alespoň na pohled větší bicepsy a chtěl bych se poradit, jestli je možné nějakým způsobem třeba implantátem je zvětšit. Děkuji za radu, s pozdravem Honza

Odpověď odborníka:

Dobrý den. S tímhle problémem Vám určitě poradit nemohu. Nashledanou, Remeš

MUDr. Robert Remeš
MUDr. Robert Remeš

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Plasticare s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
Svědění není jen prázdninová záležitost
Články: Svědění není jen prázdninová záležitost
Znáte ten pocit, když vás...
Kousnutí klíštětem může vyvolat alergickou reakci
Články: Kousnutí klíštětem může vyvolat alergickou reakci
Nežádoucí reakce po...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: