Plastika bubínku

Dobrý den , chtěla bych se zeptat je složitá operace plastika bubínku nastupuji na ni 4.4 a docela se bojím mám ještě ktomu RS děkuji za odpověd Lenka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, z operace nemusíte mít obavy, plastika bubínku (myringoplastika) patří k běžným operacím ucha. Poškozený bubínek se rekonstruuje pomocí chrupavky odebrané z ušního boltce nebo výčnělku před boltcem. Obvykle se operuje v celkové anestezii. Ucho je po operaci několik týdnů (obvykle 3) zatamponováno, sluch se obnovuje postupně (týdny). Co se týká operace a RS, předpokládám, že je operatér a anesteziolog o Vašem onemocnění a užívané léčbě informován, takže na Váš celkový stav samozřejmě budou brát ohled a přizpůsobí mu jak postup při operaci, tak při anestezii.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: