Plastika křížového vazu a vyjmuti šlachy ze stehna do kolene..

Dobrý den chtěl bych se zeptat . Po operaci kdy mi dali kousek šlachy ze stehna do kolene (jak mi bylo řečeno) jsem si na rehabilitaci rychlým pohybem asi jemně poškodil ránu šlachy ve stehnu. Bylo mi řečeno že se to stává a že to nemá prioritní vliv na koleno. Spíše se obávám jestli si to nemohu utrhnout jelikož v tom při natahování mám štípavé bolesti

Odpověď odborníka:

Myslím, žwe takové nebezpečí nehrozí ani v nejmenším, dosud nikdy nebyl takový stav popsán. Pokud máte pochybnosti o stavu onoho svalu je možno provést vyšetření a to ortopedické a ultrazvukové. Podle výsledku úprava. Ale myslím, že nic takového by se stát nemělo a ani vyšetření patrně není potřeba.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: