Plastika lca

Dobrý den,před časem jsem psala ohledně ask kolene a pooperačních potížích,bohužel koleno se nelepší,neustále se podlamuje.Pan doktor mi doporučil plastiku,ale před ní ještě chodím na rázovou vlnu.Zajímalo by mě jestli rázová vlna pomůže i při chronické nestabilitě kolena.Nepomohly mi ani řízené rehabilitace.Moc děkuji za odpověd.Martina

Odpověď odborníka:

Ne přesně rozumím otázce. Ale pokud je zde anatomický defekt, například roztržení předního zkříženého vazu a koleno je viklavé, potom je op=ravdu na místě operativní řešení.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: