Plastika lca

Dobry den, pred 16 dny jsem podstoupil PZV. Po tydnu co jsem byl doma v mi noci v koleni luplo. Je moznost ze se vaz pretrhnul ? Nebo mam spíš přehnaný strach? Koleno je ted bez nejakeho otoku a ohyb standardní 0-90 st. chuze s berlemi. Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Je potřeba typ léčby více ujasnit, současně sdělit více současné potíže. Možnost přetržení vazu je málo pravděpodobná. Sdělte podrobnosti léčby.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x