Plastika lca

"Dobry den, pred 16 dny jsem podstoupil PZV. Po tydnu co jsem byl doma v mi noci v koleni luplo. Je moznost ze se vaz pretrhnul ? Nebo mam spíš přehnaný strach? Koleno je ted bez nejakeho otoku a ohyb standardní 0-90 st. chuze s berlemi. Dekuji za odpoved Odpověď odborníka: Je potřeba typ léčby více ujasnit, současně sdělit více současné potíže. Možnost přetržení vazu je málo pravděpodobná. Sdělte podrobnosti léčby." 2.11 jsem byl v beroune na operaci. Po třech dnech jsem byl propustěn domu(lehké posilovaní a rozhýbávání). Následný převaz a vyndání stehu, kde mi bylo vypunktováno 40 ml hematomu. Poskytnut poukaz FT na rehabilitace. Dneska je koleno mírně naplněno,jizvy klidné. Je potřeba to nutně punktovat nebo se to . když je to v malém mnozství, casem vstřebá ? Díky

Odpověď odborníka:

Je velmi nepravděpodobné, že by k porušení plastiky došlo, zhvláště při spánku. Jistě se ale dopstavíte na kontrolu k vašemu ortopedovi.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ztrácíte paměť? Rozpoznejte nemoc od obyčejného zapomínání
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Když se řekne srdeční infarkt
Články: Když se řekne srdeční infarkt
Srdeční infarkt je běžně...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Kůže prozradí, na co je tělo alergické
Články: Kůže prozradí, na co je tělo alergické
Mnoho lidí přichází k...
Roztroušená sklerosa
Články: Roztroušená sklerosa
Roztroušená sklerosa je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: