Plastika předního kolenního vazu

DOBRÝ DEN JSEM ROK A PŮL PO PLASTICE PŘEDNÍHO KOLENÍHO VAZU A OŠETŘENÍ MENISKŮ STÁLE KOLEM JIZVY A VLEVÉ SPODNÍ ČÁSTI TUTO OBLAST NEPŘÍJEMNĚ CÍTÍM NA DOTEK A OBTĚŽUJE MĚ TO I PŘI CHŮZI JE MOŽNÉ TO NĚJKA ODSTRANIT DĚKUJI

Odpověď odborníka:

Došetření kolena, zhodnocení stavu vazů kolena klinickým vyšetřením na ortopedii. Spolupráce s rehabilitací, pohybová a fyzikální léčba. Zvážení nástřiku kolena chondroprotektivy. Pokud by potíže přetrvávaly zhodnocení kolena magnetickou rezonancí, zhodnocení stavu měkkých tkání kolena. Podle výsledku další postup.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: