Plastika uší-horní část uší do špičky a odstátý lalůšky

Dobrý den,chci se zeptat jde něco udělat s tim když mám horní část uší do špičky? A součastně mám odstátý ušní lalůšky a uši mám takový "malý". Vím že přišít ušní lalůšky jde ale nejen že je to velice drahý ale zajímá mě také jak je to s bolestí a celkově po tom přišití. Prosim odpověď na oba dotazy. Na vaší žádost mohu zaslat fotografii ucha. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, fotografii ucha zajisté zašlete, cena za přišití uší je 15500 Kč, boltec lze přitahovat, zvětšování či zmenšování je velice komplikované a pro složitost a komplikovaný postup se rutinně neprovádí pokud se jedná o estetickou indikaci, bolestivost po výkonu je cca 2-4 dny dle citlivosti jedince, lze užívat běžná alagetika...... S pozdravem...

MUDr. Lukáš Frajer
MUDr. Lukáš Frajer

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Klinika plastické estetické chirurgie Perfect Clinic

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: