Plastika vazu

dobrý den, je mě 43 let a jsem 4 roky po resekci vnitřního menisku pravého kolena a na podzim 2015 jsem si utrhl přední křížový vaz. Chrupavky jsou dle MR v dobrém stavu. Chtěl bych se zeptat zda by jste doporučil plastiku předního vazu ano či ne. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Záleží jaké máte na koleno pohybové nároky, ve Vašem věku se plastika dělá při dobrém nálezu na chrupavkách , ten se ale zjistí až při samotné arthroskopii . Nález na MRI je pouze orientační. Záleží tedy na Vaší pohybové aktivitě a domluvě s operatérem.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: