Plazma

Dobrý den paní doktorko,chtěla bych si nechat aplikovat plazmu na vrásky v obličeji. Před 2 lety jsem vyzkoušela kyselinu hyaluronovou,efekt 6 měsíců/nosoretni rýhy a vráska mezi obočím/. Můj dotaz zní,zda je to dobrá,bezpečná volba,jak se provadi,přibližně jak dlouho vydrží a zda tomu nebrání užívání antidepresiv. Děkuji za odpověď Hezký den Elena

Odpověď odborníka:

Dobrý den, děkuji za Váš dotaz. Prosím, přijďte ze všeho nejdříve na osobní konzultaci, abych mohl zhodnotit stav Vaší pleti a podle toho rozhodnout, zda je ošetření indikováno. Jedná se o moderní a bezpečnou metodu omlazení pleti, se kterou máme výborné zkušenosti. Konkrétní termín Vám rezervují dámy na recepci, můžete využít kterýkoli z uvedených kontaktu. Těším se na Vás. S pozdravem MUDr. Petr Jan Vašek Formé Clinic Václavské nám. 36, Praha 1 recepce@formeclinic.cz T: 224284421 M : 776553244

MUDr. Petr Jan Vašek
MUDr. Petr Jan Vašek

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Formé Clinic

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: