Pleť při užívání prášků na oddálení menstruace

Dobrý den. Má gynekoložka mi už předepsala prášky na oddálení, ale zajímalo by mě, jestli se mi při užívání těchto príšků pleť zlepší nebo naopak zhorší. Je mi 15 let.

Odpověď odborníka:

Sice nepíšete,jaké léky jste dostala,ale pokud jde jen o oddálení menses doba podávání bude tak krátká,že by se to na pleti nemělo nijak projevit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: