Plicni chlamydie

Dobry den ,mel bych dotaz ohledně plicních chlamydii ,před rokem jsem pokašlaval,a mel nekdy bolesti na hrudniku ,pak vše preslo ,pozadal jsem svoji praktickou lékařku o doporuceni na plicni ,na plicnim jsem pozadal zda by mi nemohli provest test na plicnicí chlamydie ,pan doktor mi zde odpověděl že je to jen pověra a udelal mi rengenový snímek ,a dal mi coby inhalator Atrovent N,nyni nekdy zakašlu ,ale teploty nemam,akorat se od února desne potim v noci a busi mi srdce ,dnes me zacalo bolet v rameni a nemá silu v prstech a kazda sebelehci fyzicka namaha je pro mne vycerpavajici .Boli mne v krku ,ale stery negativni,štitná žlaza tež negativni,na interni ambulaci mam mirnou hypertenzi ale v norme ,mohou to byti ty plicni chlamydie,kdo mi muže udelat testy a na koho se mam obrátit ,klidne si ty ty testy i zaplatim a za jakou dobu ty testy si nechat delat ,bral jsem totiž antibiotikum od uroložky ohledne bolesti varlete na anaerobni bakterie peptostreptococcus prevotii Zinatt 500 a Entizol 250mg,bral jsem jej od 20.5 do 31.5 .je možne aby mi ty chlamydie napadli nervovou soustavu a klouby .Je mi 42 letPředem moc dekuji za odpovědět

Odpověď odborníka:

Dobrý den laboratorní vyšetření na chlamydie Vám provede bud praktický lékař nebo specialsita pneumolog. Toto vyšetření se provádí v laboratoři z odebraé krve a trva v zavislosti na které laboratoři, ale většinou poměrně rychle výsledek můžete mít v průběhu týdne. U Vás by toto vyšetření bylo velice žádoucí. S pozdravem

MUDr. Gertruda Čápová
MUDr. Gertruda Čápová

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: Privátní plicní ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: