Plíseň na chlebu, 7. měsíc těhotenství

dobrý den, dnes se mi stalo, že jsem pozřela asi tak čtvrt krajíce chleba a poté jsem zjistila, že je na něm plíseň jsem v sedmém měsíci těhotenství je to pro miminko nebezpečné? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, požívat potraviny, které obsahují plísně se v těhotenství nedoporučuje a to včetně sýrů s ušlechtilými plísněmi. Přesto bych se ale po jednorázovém požití ohrožení dítěte výrazně neobávala. Pro jistotu vše prodiskutujte se svým gynekologem porodníkem při Vaší příští návštěvě v poradně.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: