Plíseň na hrudníku

Dobrý den, léčila jsem se s plísní na hrudníku, přesto se mi zdá, že skvrny po léčení tam ještě jsou, ale kožní říkala, že tam už žádnou plíseň nevidí a že stačí mazat 14 dní. Je možné, že plíseň může způsobit hormonální antikoncepce?? Nemám žádné problémy s pocením, tak by mě zajímalo z čeho mi ta plíseň vznikla. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, jaký je charakter skvrn? Jsou bílé nebo červené ? čím jste plíseň léčila ? a napadá mne ještě 10 dalších dotazů... A hlavně bych potřebovala kůži vidět, jinak Vám nepomůžu. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: