Plisen na nehtech

dobry den objevila se mi plisen na palcich u nohou.drive jsem mela i gynelog.problemy,ale ty vymizelyDoktorka mi predepsala prokanazol.Uzivam je 2x2 denne cely, tyden a pak mam 3 tydenni pauzu.Je mozne,ze mi leky mohou zpusobovat bolest v pravem podzebri(jsem 14 let po laparoskopii zlucniku.Dekuji

Odpověď odborníka:

Tyto léky mohou zatěžovat játra, takže teoreticky to možné je. Dodržujte nyní ve zvýšené míře žlučníkovou či jaterní dietu, pokud by obtíže přetrvávaly či se zhoršovaly, bylo by na místě navštívit internistu. Ale i po odstranění žlučníku se "žlučníkové" obtíže vyskytnout mohou, takže to v souvislosti s léčbou být nemusí.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: