Plíseň na zadečku u batolete

  • Dotaz od: Blanka Sýkorová
  • Publikováno: 18.12.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, 14měsíční dcera, ještě kojená, má už třetí měsíc plíseň na zadečku.Lékařka předepsala Imazol, plíseň ustoupila, po 5 týdnech zmizela, ale po dvou dnech, kdy jsem přestala používat Imazol, se znovu objevily ostrůvky červených malých puchýřků, které dcerku nebolí ani nesvědí. Nadále mažu Imazolem na postižených místech, ale jakmile přestanu, plíseň se znova objeví. Doporučíte mi jinou mast či koupele? Je dobré tak dlouho Imazol používat? Děkuji za odpověď Sýkorová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se plísen opakuje je jistě namístě požádat o vyšetření na dermatovenerologii / kožním /, kde mají diagnostické možnosti jiné a mohou např.odebrat vzorek a stanovit druh plísně nebo druh postižení. Potom se aplikují léky více "na míru" onemocnění, které je zjištěno. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x