Plíseň nehtu po strhnutí

Dobrý večer, chtěla bych poprosit o radu. Asi před dvěma lety mi pan doktor strhl nehet,zarůstal. Poté mi narostl nehet ošklivy,tlustý a s nepřirozenou barvou. Mám s tím velke komplexy a stydím se. Nikdy mě ale nenapadlo,že by se jednalo o nějaky problém. Myslela jsem,že je to kvůli poškozeni po strhnutí. Nyní se však bojím,jestli se nejedná o mykózu. Dala by se po tak dlouhé době vyléčit? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

pokud je mykosa v tak velkém rozsahu, pomůže jen celková léčba tabletami. Navštivte kožního lékaře a poraďte se s ním.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x