Plíseň v potravinách

Dobrý den, pane doktore, může nějak ohrozit mé těhotenství (27 tt), když jsem snědla sušené meruňky s vlašskými ořechy- toto jsem dala dohromady a 3krát propláchla vařící vodou. Na meruňce jsem pak viděla něco, co mohla být plíseň, a i chuť pak byla divná, tak jsem od jídla upustila. Je zde možné riziko ohrožení miminka? Děkuji Eva

Odpověď odborníka:

Myslím,že vaše obavy jsou zbytečné,malé množství které jste snědla plod jistě neohrozilo,hlavně se zklidněte,to je pro zdárný průběh gravidity to nejdůležitější. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: