Plísňové onemocnění nohou

Dobrý den, mám dotaz, chtěla jsem se zeptat, jak se zbavit plísnš nohou, v mládí jsem byla léčená a plíseň se ztratila, ale znova se objevila a léčila jsem ji přípravkem lamisil, který nebyl moc účinný, ale objevila se mi na nehtech. Zajímalo by mě, jestli je možné, aby se tato choroba dostala do těla a napadla orgány, slyšela jsem, že je možné od kožního lékaře dostat tablety, které plíseň nehtů odstraní. Má to vliv na nervový systém?? Léčila jsem se s těžkými depresemi, můžete mi prosím poradit? Děkuji za odpověď a teším se na vaši odpověď, s pozdravem Kateřina

Odpověď odborníka:

Dobrý den, léčivé přípravky na léčbu mykózy nehtů existují . Ovlivnění nervového systému těmito přípravky je nepravděpodobné, neboť se většinou aplikují lokálně na postižené místo. Celková léčba antimykotiky může jednotlivé orgány ovlivňovat, liší se to však v závislosti na použitém přípravku. Přestup mykózy z nehtů na orgány těla je nepravděpodobný. Navštivte svého kožního lékaře, u kterého jste se léčila, aby Vám nasadil potřebné léky.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: