Plomba

Dobrý den, asi před 3-mi měsíci mi vrtali horní stoličku a dali mi tam asi vetší plombu.Do teď mě ten zub při z kousnutí bolí.Je nějaká šance, že bolest odezní ?Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bolest po sanaci zvláště u hlubokého kazu může přetrvávat. Šanci na zlepšení máte, důležité ale je, zkontrolovat zda není zub vyšší a zda je živý. Živý zub reaguje po delší době na studené. Nejlépe vše zkontroluje lékař. S přáním pěkného dne Václav Manhart

MDDr. Václav Manhart
MDDr. Václav Manhart

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Zubní centrum U smile

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: