Ploténka

Dobry den,chtela bych poradit....pritel je 4 roky po operaci plotenky..nyni je v anglii a vraci se na jeden tyden kazde 3 mesice...jelikoz se mu bolest a potizei vratily,objednal se ke sve lekarce v dobe kdy tu bude, na vysetreni a obstrik..bohuzel vic v tom tydnu nestihne..samozrejme ze se objedna na ct ktere podstoupi za dalsi 3 mesice..muj dotaz zni zda by nebylo lepsi ten tyden tady stravit u more v klidu nez absolvovat jedno vysetreni s obstrikem..na ct se muze objednat telefonicky ..co te plotynce pomuze vic?dekuji za odpoved Marie

Odpověď odborníka:

Přeceňujete možnosti internetové poradny. Bez znalosti konkrétního pacienta nelze dávat podobná doporučení. Čověk není stroj ze součástek a nejsou k němu uživatelské manuály.jak víte , že zdrojem problémů je ploténka ? Pokud ano, která ? Jaké má potíže? Vidíte , podstatné věci neznáme.

MUDr. Tomáš Vilhelm
MUDr. Tomáš Vilhelm

Specializace: Rehabilitace
Pracoviště: VERTEBRA

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: