Ploténky

no mám v noci a někdy přes den že se nemužu ani hnout strašné bolesti dostal sem dost tablet jezdím na kapaky a injecke.sem na nemocenské už 2 mesíc rehabilitace nepomahají.myslí že je to na invalidní důchod?moc vám děkuji jina zprávu sem vám už posílala z mr.

Odpověď odborníka:

V takovém příípadě, který popisujete, ambulantní léčba , i sebenejlepší ,není vhodná. Doporučuji vám obrátit se na vašeho lékaře u kterého jste v pracovní neschopnosti a požádat ho, aby vás doporučil do léčby v nemocnici, k hospitalisaci, neurologie nebo ortopedie.. Intensivní léčba, další vyšetření a denní sledování v nemocnici, vytržení z denního stereotypu a pracovních povinností doma ,přinese nepochybně positivní výsledek.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Sádlo je (opět) zdravé
Články: Sádlo je (opět) zdravé
Není to poprvé, kdy vědci...
Polovina dospělých kuřáků má akné
Články: Polovina dospělých kuřáků má akné
Kromě nepěkně tmavé barvy a...
 Mají vysocí rodiče vždy vysoké děti?
Články: Mají vysocí rodiče vždy vysoké děti?
Mnohé rodiče zajímá, jak...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: