Plotýnky-neurologie

Dobrý den pane doktore (doktorko) .Mám 28 let, jsem 1 rok a půl po operaci plotýnek. V zimě jsem 2x spadl na náledí, a od té doby se mi potíže vrátily (bolest vystřeluje až do palce na pravé noze) ale bolí mě i na levé operované straně bederní páteře. Je možné že to budou opět plotýnky?Je nějaké riziko v případě operace? (když to je rok a půl?). Děkuji za odpověď Pavel R.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Pavle! Na Vaše otázky bohužel nedovedu na dálku odpovědět. Určitě by to chtělo nějaké vyšetření páteře, asi nejlépe rovnou MRI a dále podle výsledků. Je možné, že za věc mohou "jen" svaly, ale nelze vyloučit ani postižení obratlů nebo meziobratlových plotýnek.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: